För arbetstagare

På Boost Construction sätter vi dig som egenföretagare och anställd i kontakt med bygg- och anläggningsföretag i behov av din särskilda kunskap och kompetens. 

Anslut till vårt resursnätverk

Många väljer att bli egenföretagare för att få en större frihet i både yrkeslivet och på fritiden. Men det kan kännas som ett stort steg att ta, särskilt om man är van vid att ha en vanlig anställning. På Boost Construction hjälper vi dig att komma igång med din verksamhet och hitta uppdrag som passar din kompetens. Vi ordnar även jobb till dig som är anställd direkt hos oss. 

Trygghet i vardagen

Vi ser till att du har jobb i kalendern och rättvisa arbetsvillkor året om. 

Stöd och hjälp

Som ansluten till oss får du hjälp med allt från att skriva CV till fakturering.

Verktyg och utbildning

Vi har digitala verktyg, mätutrustning och ordnar utbildningar inom säkerhet.

Tydlig kommunikation

Vi finns alltid ett telefonsamtal bort och gör gärna besök på din arbetsplats.

Ta nästa steg i karriären

Att jobba tillsammans med Boost Construction lönar sig för den som är driven till att arbeta och vill fortsätta utvecklas. När du är självständig är det dina insatser ute hos kund som kommer att marknadsföra dig och dina kompetenser. Så ett riktigt bra jobb leder naturligt till fler uppdrag och ett ännu bredare kontaktnät inom branschen – vi stöttar dig hela vägen! 

Välkommen till Boost Construction

Som en del av vårt nätverk är du fortfarande en självständig företagare eller anställd, men du är inte längre ensam. Hos oss har du alltid nära till rådgivning från våra samordnare och stöttning hos andra som är anslutna till oss. Du kommer snabbt märka skillnaden med Boost Construction. 

Självständighet

Som egenföretagare kan du lättare styra ditt arbete för att få ihop livspusslet.

Gemenskap

Hos oss lär du känna egenföretagare och kollegor som gärna delar sin kunskap.

Nätverkande

Arbeta hos olika kunder och stärk ditt rykte i branschen för att få fler nya uppdrag.

Varierande arbetsmiljö

Via Boost får du uppleva många olika arbetsplatser, uppdragstyper och miljöer. 

En kraft för företagare, av företagare

Boost Construction grundades i norrländska Jokkmokk under våren 2021. Efter att själva spenderat flera år inom bygg- och anläggningsbranschen såg vi ett glapp mellan entreprenadföretag i behov av kompetens, nyblivna egenföretagare och tillgängliga arbetstagare. Det behövdes en aktör som kunde skapa rum för nätverkande och samarbete mellan parterna. 

Idag använder vi vår långa erfarenhet och gedigna kunnande för att möta marknadens växande kompetensbehov, och för att ge specialiserade arbetstagare uppdrag som matchar deras profil och expertis. 

Läs mer om oss →

Med förtroende från:

I behov av specialistkompetens?

Brist på arbetskraft och kompetens kan komma plötsligt. Våra samordnare hjälper dig och ditt företag att få rätt person på rätt plats – så snabbt som möjligt.

Lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Nyheter

Se alla