För företag

Vi hjälper bygg- och anläggningsföretag att möta de kompetens- och rekryteringsutmaningar som kan uppstå vid oväntad frånvaro, kompetensbrist eller höga arbetstoppar. 

Bygg flexibla arbetslag med Boost Construction

Med de rekordstora investeringarna som görs i Norr- och Västerbotten tätnar konkurrensen om de allra bästa medarbetarna. På Boost Construction har vi många års erfarenhet av byggbranschens dynamiska arbetsmarknad. Därför vet vi att det behövs flexibla rekryteringslösningar för att tidigt kunna täcka upp vid resursbrist och kompetensbehov. 

Kvalitet och noggrannhet

På Boost Construction sätter vi stolthet i att kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder. Därför är vi alltid noggranna med att förstå er verksamhet och verklighet innan vi rekommenderar en lämplig person för det aktuella uppdraget. Genom ständig dialog och uppföljning finns vi nära dig som beställare och kan göra ändringar när det behövs. Tack vare vår långa erfarenhet från bygg och anläggning kan vi även ta snabba beslut när en oväntad lucka uppstår. 

Ett urval av våra kompetenser

Vi har byggt upp ett brett nätverk bestående av erfarenhet, talang och mångårig branschkunskap. Här hittar du ett urval av vad våra resurser är verksamma inom, och vi har även de som är mark- och anläggningsarbetare. Om du inte hittar det du söker här får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig!

En kraft för företagare, av företagare

Boost Construction grundades i norrländska Jokkmokk under våren 2021. Efter att själva spenderat flera år inom bygg- och anläggningsbranschen såg vi ett glapp mellan entreprenadföretag i behov av kompetens, nyblivna egenföretagare och tillgängliga arbetstagare. Det behövdes en aktör som kunde skapa rum för nätverkande och samarbete mellan parterna. 

Idag använder vi vår långa erfarenhet och gedigna kunnande för att möta marknadens växande kompetensbehov, och för att ge specialiserade arbetstagare uppdrag som matchar deras profil och expertis. 

Läs mer om oss →

Med förtroende från:

Vill du arbeta tillsammans med oss?

Som en del av vårt nätverk får du hjälp med att hitta uppdrag som passar din inriktning – vi ser även till att du har ett riktigt bra CV nära till hands.

Lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Nyheter

Se alla