← Tillbaka

Bas-P och Bas-U

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som byggarbetsmiljösamordnare hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som byggarbetsmiljösamordnare

Som byggarbetsmiljösamordnare ansvarar du för arbetsmiljön under planeringsfasen eller utförandefasen, beroende på om du är Bas-P eller Bas-U. Som Bas-P arbetar du nära arkitekter och konstruktörer för att ta fram en planering som lever upp till kraven på en säker arbetsmiljö. Som Bas-U ser du till att den arbetsmiljöplan som tagits fram efterlevs ute på byggarbetsplatsen.

Generella arbetsuppgifter som byggarbetsmiljösamordnare innefattar även:

 • Planera och organisera skyddsarbete
 • Samordning kring ritningar
 • Riskbedömningar och kontroller
 • Uppföljning och dokumentering
 • Stötta andra roller i projektet

Dina egenskaper

Rollen som byggarbetsmiljösamordnare innebär mycket planering, problemlösning och samverkan med andra yrkesroller i projektet. Förutom att du erhåller en lämplig utbildning inom arbetsmiljöarbete behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och samarbetsvillig. Du drivs av att få bidra till en bättre arbetsplats för dina kollegor där säkerhet är en naturlig del av vardagen.

Kontakta oss

För mer information rollen som byggarbetsmiljösamordnare och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla