← Tillbaka

Mark- och anläggningsarbetare

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som mark- och anläggningsarbetare hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som mark- och anläggningsarbetare

I din roll som mark- och anläggningsarbetare är du med och lägger grunden för framtidens samhällen och infrastruktur. Du deltar i projektens utförandefas och lägger bland annat vägar och gator samt bygger broar och tunnlar. Som mark- och anläggningsarbetare finns alla möjligheter till att växa i sin roll och ta mer ansvar i takt med att erfarenheten ökar.

Dina egenskaper

Som mark- och anläggningsarbetare ska du trivas med fysiskt arbete och att vara utomhus. Vi tror också att du är en driven lagspelare som gillar nära samarbete med kollegor och att tillsammans uppnå riktigt bra resultat. Vi ser gärna att du vill utvecklas inom flera olika områden och inte drar dig för att testa på nya uppdrag.

Kontakta oss

För mer information rollen som markarbetare och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla