← Tillbaka

KMA-ansvarig och samordnare

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som KMA-ansvarig hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som KMA-ansvarig

I din roll som KMA-ansvarig är ditt uppdrag att samordna och säkerställa arbetet kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö ute på projekten. Det innebär bland annat att du arbetar mot uppsatta KMA-mål i och utanför projekten samt följer upp dessa. Som KMA-samordnare har du även ett stort ansvar i att utveckla arbetssätt och ta fram underlag för utbildning. I ditt arbete ingår också:

 • Bedöma och utveckla nuvarande KMA-system
 • Driva förbättringsarbeten
 • Samordna utbildningar
 • Uppföljning och rapportering

Dina egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har god vana av att jobba självständigt. Du är en kommunikativ person som har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift samt har en god samarbetsförmåga. Eftersom mycket av jobbet handlar om att hitta nya lösningar och vägar framåt ser vi gärna att du har en kreativ ådra.

Utbildning inom KMA eller motsvarande yrkeserfarenhet är ett krav.

Kontakta oss

För mer information rollen som KMA-ansvarig och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla