Välkommen till Boost Construction

Boost Construction har sina rötter i Jokkmokk, men vårt nätverk av beställare och arbetstagare sträcker sig över hela Norrland. Nu vill vi fortsätta växa.

En knutpunkt för specialistkompetens

När Sverige byggs ut ökar behovet av riktigt bra medarbetare i varje led. Men i vissa projekt kan det krävas kunskaper som inte finns internt. På Boost Construction har vi ett brett nätverk av specialistkompetens och erfarenhet, och vi arbetar alltid nära beställare och resurser för att skapa samarbeten som alla vinner på.

Kompetens

Vi stöttar och utbildar våra resurser för att garantera fortsätt hög kvalitet.

Målmedvetenhet

Vi vill bygga ett nätverk av drivna människor som vill utvecklas varje dag.

Ödmjukhet

Vi söker personer som gärna lär sig mer, och vill lära ut till andra. 

Bli partner till oss

På Boost Construction vill vi bygga långsiktiga samarbeten med våra kunder inom bygg och anläggning. Med nära kommunikation, snabba leveranser och hög kompetens ser vi till att du har rätt resurser till nästa projekt. 

För företag →

En kraft för företagare, av företagare

Boost Construction grundades i norrländska Jokkmokk under våren 2021. Efter att själva spenderat flera år inom bygg- och anläggningsbranschen såg vi ett glapp mellan entreprenadföretag i behov av kompetens, nyblivna egenföretagare och tillgängliga arbetstagare. Det behövdes en aktör som kunde skapa rum för nätverkande och samarbete mellan parterna.

Idag använder vi vår långa erfarenhet och gedigna kunnande för att möta marknadens växande kompetensbehov, och för att ge specialiserade arbetstagare uppdrag som matchar deras profil och expertis. 

Läs mer om oss →

Det första samtalet inför nästa projekt

Vi vill vara den norrländska bygg- och anläggningsbranschens främsta partner för resurser och specialistkompetens. För att ta till vara på det förtroende som våra kunder ger oss är vårt löfte att alltid vara tillgängliga, snabba och flexibla – samtidigt som vi aldrig tummar på kvaliteten.

Lönsamhet

Vi vill bidra till positiva resultat för beställare, resurser och samhälle. 

Långsiktighet

Vi värnar om våra relationer och strävar alltid efter långsiktiga samarbeten.

Engagemang

Vi håller en rak och tydlig kommunikation med alla parter i projekten. 

Med förtroende från:

Vill du arbeta tillsammans med oss?

Som en del av vårt nätverk får du hjälp med att hitta uppdrag som passar din inriktning – vi ser även till att du har ett riktigt bra CV nära till hands. 

Lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Nyheter

Se alla