← Tillbaka

Maskin- och dumperförare

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som maskinförare hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som maskinförare

Som maskin- eller dumperförare arbetar du ute på projekten och hanterar de maskiner och fordon som är på plats. Det kan till exempel vara grävmaskiner, lastmaskiner och bandschaktare. Dina arbetsuppgifter är många, och inkluderar bland annat fraktning, underhåll och grävning. Vi ser gärna att har erfarenhet från flera olika maskiner och fordon!

Dina egenskaper

Som maskinförare utför du dina uppgifter självständigt, samtidigt som du är en del av ett lag. Det betyder att du både har lätt för att ta eget ansvar och trivs i att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll och lära dig mer om de maskiner du redan behärskar, samt testa på nya utmaningar. Vi ser även att du innehar C-körkort!

Kontakta oss

För mer information rollen som maskinförare och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla