← Tillbaka

Arbetsledare

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som arbetsledare hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som arbetsledare

Som arbetsledare har du ansvar över produktionen i projekten och det är din uppgift att leda dem i mål. Du planerar och styr den dagliga driften, gör uppföljningar, arbetsberedningar och har kontakt med beställare och leverantörer. Genom samverkan med kollegor och partners är det du som ser till att slutresultatet lever upp till de på förhand uppsatta kraven och målen. Det kan även förekomma arbetsuppgifter som:

 • Sammanställning och fakturering
 • Ansvarsfördelning
 • Aktivt säkerhetsarbete

Dina egenskaper

Som arbetsledare ska du trivas med varierade arbetsuppgifter och kunna ta ett stort eget ansvar. Du är en kommunikativ person som kan samverka och delegera uppgifter till andra baserat på deras kunskap och kompetens. Du är även noggrann, kan hantera konflikter och kan både ta snabba och viktiga beslut.

Kontakta oss

För mer information rollen som arbetsledare och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla