← Tillbaka

Mättekniker och utsättare

På Boost Construction stöttar vi beställare och entreprenadföretag med de resurser och den specialistkompetens som behövs i det aktuella projektet. Vi ser till att våra anställda och anslutna egenföretagare har arbete året om, och att de får utvecklas inom sitt fält eller testa på något nytt. Med flera nya kunder och uppdrag vill vi nu…

Vill du börja arbeta som mättekniker hos oss? Eller är du en egenföretagare som vill ha fler uppdrag? Då är Boost Construction helt rätt för dig!

Om rollen som mättekniker

I din roll som mättekniker är du involverad i bygg- och anläggningsprojekt från planeringsstadiet till målgången. Du utför bland annat detalj- och projektmätningar samt inmätning, utmätning och granskning enligt det som är överenskommet på förhand. Du tar ansvar för projektets mättekniska frågor och jobbar dagligen med data, sammanställningar och delleveranser. I ditt arbete förekommer även:

 • Ritningshantering
 • Maskinstyrning
 • Volymberäkning
 • Mängdreglering

Dina egenskaper

Vi söker dig som har lätt att växla mellan att arbeta självständigt och i ett lag där du samarbetar med andra projektroller. Du är även noggrann, kvalitetsdriven och besitter ett högt tekniskt kunnande tillsammans med en vilja att utvecklas.

Utbildning inom mätteknik eller motsvarande yrkeserfarenhet är ett krav.

Kontakta oss

För mer information rollen som mättekniker och hur vi arbetar, kontakta Erica Norberg på:
erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Ansök här

  Dela:

  Kom i kontakt med oss 

  Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

  Fler lediga jobb

  Se alla

  Nyheter

  Se alla