← Tillbaka

Möt Erica Norberg – Ny resurssamordnare på Boost Construction

Vi hälsar Erica Norberg varmt välkommen till oss på Boost Construction. Hon träder in i rollen som resurssamordnare där hon kommer fungera som länken mellan våra kunder och kompetensnätverk.

Välkommen till Boost Construction, hur har du hittat hit?

– Jag har en bakgrund som utbildad inom samhällsbyggnation, men har hunnit jobba inom både ekonomi, socialtjänsten och skolväsendet. Nu kände jag att det var dags att ta tillvara på den kunskap min utbildning gett mig och Boost Construction står inför en spännande tillväxtresa.

Du gjorde din första dag i måndags, hur var det?

– Det var roligt, fartfyllt och såklart väldigt mycket att ta in! Jag fick en bra introduktion av företaget och har nu hunnit installera mig här på kontoret i Jokkmokk.

Och vad ska du göra hos oss när du kommit igång?

– Jag kommer jobba som resurssamordnare vilket innebär att jag matchar småföretagare mot stora entreprenörer i behov av särskilda kompetenser i sina projekt. Det blir mycket organisering, planering och stöttning för att se till att både våra kunder och resurser har vad de behöver. Sedan kommer jag löpande besöka arbetsplatserna för att få träffa alla. Spindeln i nätet, helt enkelt!

Vad är det som resurserna kan behöva?

– Beroende på projekttypen och det arbete som ska utföras kan det krävas särskilda utbildningar och behörigheter. Jag ser till att de har, eller får, det som behövs för att ta sig ann jobbet med bästa möjliga förutsättningar.

Vilka egenskaper behövs för att vara en riktigt vass resurssamordnare?

– Jag tror att man behöver vara en stresstålig person och ha ett naturligt sinne för struktur. Med många bollar i luften samtidigt är det också viktigt med ett bra minne – vad ska göras härnäst? Och eftersom vi jobbar med människor gäller det att vara både kontaktsökande och trevlig.

På tal om det, vad ska du göra härnäst?

– Jag ska börja strukturera mitt arbete och lära känna alla i vårt nätverk – var alla finns och vad alla gör. Det gäller både för entreprenörer och våra resurser!

Avslutningsvis, vad gillar du att göra på fritiden?

– Jag är väldigt hemmakär i Jokkmokk och naturen som finns här. Så när jag inte är på jobbet är jag ofta i stallet eller ute i stugan. Där blir det friluftsliv som jakt, fiske och skoteråkning!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla