← Tillbaka

Välkommen Josefin!

Boost Construction AB växer och utökar med ytterligare en medarbetare in house. Josefin kommer kliva in i rollen som resurssamordnare och överta huvudsakliga ansvaret gentemot kunder och resurser. Erica är kvar i organisationen, men hennes nya roll tar vi i ett annat inlägg!

Hej och välkommen till oss Josefin, hur känns det?

– Det känns spännande och nervöst men jag är supertaggad och det ska bli så roligt med en ny utmaning! Idag har jag fortfarande en uppsägningstid från mina förra arbetsgivare att ta hänsyn till men jag jobbar när jag kan och försöker växa in i min nya roll. Men från och med 3 juli börjar jag heltid på Boost Construction och längtar efter att besöka kunder och bjuda på kaffe inne på vårt kontor!

Vad har du gjort tidigare innan du hittade till oss?

– På gymnasiet gick jag El-och energiprogrammet i Jokkmokk och när jag tog studenten 2017 fick jag anställning åt Vattenfall Vattenkraft. Men nu efter sex år där är jag redo för en ny utmaning och det här jobbet kändes precis rätt för mig och mitt engagemang.

Berätta om dina dagar hittills, vad har du fått göra?

– Det har varit fartfyllt minst sagt! Jag har fått vara ute på resande fot och träffa kunder tillsammans med Erica, sätta mig in i organisationen och vad som förväntas av mig samt så är jag ansvarig för flytten till vårt nya kontor och att få lokalen färdig i enlighet med vår gemensamma vision. 

Vi längtar tills du är med oss 100 %, hur planerar du att lägga upp arbetet fram tills dess?

– Nu i början ska jag försöka etablera kontakt med resurser, både gamla och nya, så jag får mig ett kontaktnät. Jag ska även skapa mig en egen kundkrets och undersöka vad arbetsmarknaden har för behov inför säsongen. Vidare ska jag sätta mig in i hur Erica har jobbat hittills och se över alla upprättade dokument och hennes struktur och rutiner. Förhoppningsvis kan jag utgå från det och utveckla allting till ett eget arbetssätt.

Vad tror du är nyckeln till en lyckad relation till kunder och resurser?

– Jag tror att man måste vara lyhörd, tillmötesgående och komma med snabba lösningar. Som jag har förstått det så är det många förfrågningar från kunder som ska lösas på studs, så det gäller att man har förståelse, är samarbetsvillig och kreativ.

Vad gör du på din fritid?

– Fritiden spenderar jag gärna i naturen! På vintern kör skoter och åker mycket skidor med min hund. Annars renoverar jag mitt hus och är ideellt engagerad i flera olika föreningar i Vuollerim där jag bor. Genom åren har jag tillsammans med föreningarna varit med och drivit flera olika projekt, nu senast har jag varit involverad i restaureringen av Älvarnas hotell.

Vi på Boost Construction hälsar Josefin Granström Sundgren varmt välkommen ✨

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla