← Tillbaka

Ägarförändringar hos Boost Construction AB

Sedan 1 oktober 2023 har det skett förändringar i ägarstrukturen hos Boost Construction AB. Företaget återgår till att endast bestå av två delägare, Simon Harnesk och Håkan Aira, som även är grundare av företaget.

Verksamhetschef Erica Norberg säger:

”Jag vill rikta ett stort tack till de före detta delägarna för deras engagemang och bidrag på vår resa. Framgent vill Boost Construction med denna nuvarande ägarstruktur befästa vår vision och drivkraft som ett företag i Jokkmokk för Jokkmokk då företaget nu består av ägare med rötter och familj i kommunen, det vill säga Simon och Håkan. Jag ser positivt på utvecklingen och hoppas detta ska kunna korta ner beslutsvägar och motivera oss än mer till att verkligen vara en lokal arbetsgivare.”

Resurssamordnare Josefin Granström Sundgren fortsätter:

”Jag är spänd inför framtiden och tror att vi kommer fortsätta utvecklas enormt under 2024. Vi har hittills etablerat nya kunder och har fått fler anställda som är boende i Jokkmokks kommun, en otroligt rolig framfart. Nu laddar vi om och fokuserar framåt för att fortsätta växa.”

Med dessa uttalanden vill Boost Construction tacka tidigare delägare och fortsätta vara det bemanningsföretag som alltid finns tillgängligt för kunder, nya som befintliga. Vi fortsätter även att ha vår bas i Jokkmokks kommun men finns tillgängliga för uppdrag i hela Norr- och Västerbotten, tveka inte att höra av dig till oss.

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla