← Tillbaka

Boost Construction AB, stolt huvudsponsor till Same SM 2023.

Boost Construction AB är stolta och glada över att vara huvudsponsor till Same SM som anordnas av Sarek Idrottsförening i Jokkmokk den 11-13 augusti 2023.

1948 anordnades den första samiska skidtävlingen och har sedan dess utvecklats från att enbart vara ett vintermästerskap till även ett sommarmästerskap. Idag 75 år senare är sommarmästerskapet störst och anordnas av olika samiska idrottsföreningar i olika kommuner varje år, nu 2023 är mästerskapet i Jokkmokk och anordnas av föreningen Sarek IF. Föreningen består av cirka 60 medlemmar och en styrelse med sju individer från olika samebyar i Jokkmokks kommun.

Same SM går av stapeln 11-13 augusti 2023 utanför Östra skolan i Jokkmokk. Där kommer deltagare från hela Sapmí tävla i olika grenar, bland annat lassokastning och löpning.

Under tävlingsdagarna kommer det säljas mat och fika och är kostnadsfritt för de som vill komma och kolla på.

Vi på Boost Construction önskar samtliga deltagare ett stort lycka till!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla