← Tillbaka

Boost Construction har tagit över Circle K i Jokkmokk.

Det är med stolthet vi kan säga att vi tagit över driften av Circle K i Jokkmokk för att säkerställa att vi fortsatt har två bensinstationer i samhället.

Vi har bjudit in VD Simon Harnesk för ett samtal kring detta övertag och han säger såhär:

Vi har i skrivande stund drivit Circle K i Jokkmokk en vecka och jobbar febrilt för att fylla på hyllor och anpassa sortimentet efter Jokkmokkarnas önskemål. Vår butikschef Jasmine Wiklund gör ett kanonjobb med att på kort tid strukturera och organisera butiken samt personalen så att ägarskiftet ska gå så smärtfritt som möjligt. Man kan alltid vända sig till Jasmine om man har önskemål kring sortiment eller andra bra idéer.

Johannes Bergqvist, redaktör för Jokkmokksscenen var först ut med nyheten och vi fick ett fint reportage i den lokala tidningen som förser innevånarna med lokala händelser och kulturella evenemang. Detta reportage var vi snabba med att rama in och ställa fram på vårt kontor.

Vi vill även här skicka ett stort tack till familjen Nilsson som har drivit macken i flera år och för deras tålamod och fina bemötande i detta övertag, tusen tack från företagsledning av Boost Construction med personal.

Med detta vill vi hälsa alla varmt välkomna till våran mack som vi hoppas ska bli Jokkmokkarnas självklara val i framtiden!

Njut av en härlig vår med varma hälsningar från Simon Harnesk med personal.

Dela:

Fler lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss!