← Tillbaka

Boost Construction påbörjar samarbete med AJ Nord

Boost Construction har ingått i ett samarbete med AJ Nord för att stötta dem med resurser i deras projekt inom mark och anläggning. Samtidigt kan AJ Nord:s medarbetare arbeta på andra projekt via Boost Construction.

Just nu pågår ett projekt i Vitåfors för att bygga ett nytt verkstadsområde. Där bistår Boost Construction och AJ Nord utförandeentreprenören med en mättekniker och en arbetsledare.  

– Jag har varit på detta projekt i två veckor via Boost och samarbetet flyter på väldigt bra. Det skapar nya arbetsmöjligheter och tillsammans skapar vi ett starkt erbjudande till andra entreprenörer i behov av ytterligare kompetens, säger Jonas Rosengren, arbetsledare på AJ Nord.

Förutom ett stärkt kunderbjudande öppnas även nya möjligheter för medarbetare att ta nästa steg i karriären.

– Det här är mitt första projekt som arbetsledare och det är en väldigt lärorik period. Jag får bra stöd av mina kollegor och både Boost och AJ Nord är endast ett samtal bort ifall jag behöver hjälp i en fråga. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas i rollen, avslutar Jonas.

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla