← Tillbaka

En sommarhälsning från Boost Construction AB

Det är mycket glädjande att kunna konstatera att sommaren är här, vi har precis klivit in i juli månad vilket medför att högsäsongen för oss och många andra är kommen – som vi väntat!

Det är med stolthet vi kan blicka ut över våra pågående samarbeten! Vi har mycket spännande på gång och därigenom många nya medarbetare som bär våra färger, vilket såklart värmer extra. Det ska dock sägas att det ibland är en utmaning att verka i våra breddgrader, vintern är lång och projekten stannar i många fall av. När vi nu ser tillbaka på Q1 och Q2 är det glädjande att konstatera att vi har tagit ytterligare kliv och gjort våra bästa kvartal i företagets historia. Med det sagt så är det med ödmjukhet och spänning vi blickar framåt och fortsätter förvalta kundernas förtroende.


Vi ser framför oss en tid med väldigt mycket jobb, Norrbotten rustas på många fronter, inte minst i Jokkmokk, Gällivare och Boden. Vi märker av det tydligt då vi idag sysselsätter minst ett 50-tal resurser fördelat på 6 kommuner.
Alla dessa satsningar gör att det allt jämt råder en resursbrist i Norrbotten, det är givetvis fördelaktigt för oss som arbetar med att tillhandahålla resurser men det är även en utmaning, vi växer och måste därigenom anställa fler duktiga killar och tjejer som kan hjälpa oss hjälpa alla byggentreprenörer.


Om du är nyfiken på vad Boost Construction är och gör finns det att läsa litegrann på vår hemsida under fliken Nyheter eller så slår du oss en signal, så berättar vi mer.


Med detta sagt vill jag önska alla våra medarbetare och kunder en fin sommar!
Med varma hälsningar
Simon Harnesk VD

Dela:

Fler lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss!