← Tillbaka

Funderar du på att bli F-skattare inom bygg och anläggning? Vi hjälper dig att ta steget!

Allt fler verksamma inom bygg och anläggning väljer att bli självständiga för att få en större frihet i både yrkesliv och fritid. Och det brukar löna sig! När du arbetar för dig själv är det dina prestationer som är din marknadsföring, så ett väl utfört arbete leder till fler uppdrag och mer ansvar.

Oavsett om du går i tankarna på att bli F-skattare, eller just har startat upp din verksamhet, så kan det vara en utmaning att komma igång på riktigt. Utrustning ska köpas in, papper ska fyllas i och kontaktnät ska byggas. Det kan därför ta tid innan du är ute på ditt allra första uppdrag.

Vi hjälper dig att arbeta självständigt

På Boost Construction arbetar vi som länken mellan dig som konsult och entreprenörer i behov av kompetens. Som en del av vårt nätverk får du som till exempel mättekniker, markarbetare, arbets- och logistikledare hjälp med att hitta uppdrag som passar din inriktning – vi ser även till att du har ett riktigt bra CV nära till hands.

Men det är faktiskt inte allt vi gör! Hos oss får du som vill bli F-skattare stöttning och råd i hur du startar upp din verksamhet. Vi följer med dig i processen, oavsett om du vill starta enskild firma eller aktiebolag, och hjälper dig att ansöka om F-skatt samt registrera moms. När det är dags att fakturera så gör du det direkt till oss, så sköter vi kontakten med entreprenören för att du alltid ska få betalt i tid.

Vi tar hand om utrustning och utbildning

Som egenföretagare måste du kunna ta vissa kostnader själv, men mätutrustning och programvaror kan kännas som stora inköp att göra trots att det är avgörande för jobbet. För att underlätta ditt arbete kan vi hjälpa dig med det som du behöver. Till exempel mätutrustning, digitala verktyg, dokumentmallar och utbildning i programmen du ska använda. När det väl är dags att ansluta till ett projekt ordnar vi med nödvändiga säkerhetsutbildningar och tillstånd.

Trygghet på jobbet

När du är ansluten till Boost Construction kan du fokusera på det du gör allra bäst, medan vi tar hand om den kringliggande administrationen. Du får helt enkelt fördelarna med att ha en anställning så som kollegor, anställningstrygghet och utrustning. Samtidigt som du behåller förmånerna med att driva eget företag i form av valfrihet och självständighet. Och när du behöver vår hjälp, då är vi alltid ett samtal bort!

Är du intresserad av att bli F-skattare inom bygg och anläggning? Slå oss en signal så hjälper vi dig framåt!

Dela:

Fler lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss!