← Tillbaka

Hyr vår basstation till ditt nästa projekt!

Ska du driva ett projekt på ett otillgängligt ställe med dålig mobiltäckning? Då kan en basstation vara på sin plats för att säkerställa produktion och minimera stillestånd.

Vår basstation fraktas färdigmonterad i en 2,2×1,6 meter container som ger ett bra skydd mot väder och andra yttre faktorer. Detta gör även att den är lätt att etablera när den väl är på plats och utöver den enkla transporten och etableringen säkerställer du att alla korrektioner når ut till berörda parter.

Vår basstation använder sig av en GNSS-mottagare som räknar mot alla satellitsystem och maximerar prestandan och räckvidden sträcker sig från 1W till 35W. Basstationen fungerar felfritt ute i strömlöst land, exempelvis under byggnation av en vindkraftpark, då den är strömförsörjande på solceller, batteri eller bränsleceller – detta garanterar dig stabil drift året runt.

Den kommer finnas tillgänglig från efter årsskiftet 2023/2024, så passa på att boka upp den redan nu så du säkerställer en smärtfri produktionsstart 2024.

Kontakta verksamhetschef Erica Norberg 070-8185003 för bokning eller frågor så hjälper hon dig!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla