← Tillbaka

I behov av en mättekniker? Vi ser till att du hittar rätt!

Mättekniker har idag en nyckelroll i att driva bygg- och anläggningsprojekt framåt på ett säkert och korrekt sätt. Deras mätningar, utsättningar och datainsamling lägger grunden för att var sak hamnar på rätt plats och senare kan läggas in i både ritningar och kartor.

För ett entreprenadföretag som arbetar med flera olika typer av projekt, så som vägarbeten, mark, betong och infrastruktur, kan det vara svårt att ha all specialistkompetens inom mätning internt. Därför är det vanligt att vända sig utanför den egna organisationen för att på så sätt ta in rätt kunskap i rätt tid.

På Boost Construction har vi byggt upp ett brett nätverk av erfarna och talangfulla mättekniker. De är verksamma över hela Norrbotten och stöttar våra kunder med bland annat:

  • Projekteringsmätning
  • Bygg & Konstruktionsmätning
  • Relationsinmätningar
  • Mängdberäkningar
  • Maskinstyrningsmodeller
  • 3D-Scanning/Laserscanning
  • Fotogrametisk mätning med drönare
  • Gruv och tunnelmätning
  • Lodning av schakt

Vi prioriterar flexibilitet eftersom vi vet hur snabbt förändringar kan ske i ett projekt. Våra mättekniker är tillgängliga för långtgående uppdrag där de är med från start till mål, så väl som i punktinsatser efter att en plötslig lucka har uppstått. Vi bistår dem med verktyg och utrustning samt gör uppföljningar och besök ute på den aktuella arbetsplatsen för att säkerställa kvaliteten.

– Som mättekniker är noggrannhet A och O, vilket vi alltid tar med oss in i varje projekt. Just nu befinner jag mig i Kåbdalis där jag är med och bygger en ny GC-väg genom hela byn. Projektet pågår till slutet på oktober och jag kommer finnas på plats som mättekniker fram tills dess, säger Nilas Blind, ansluten till Boost Construction.

Vår interna kunskap inom mätteknik gör att det är enkelt för anställda och anslutna egenföretagare att få den stöttning som kan behövas ute på projekten. Det innebär även att det finns en stark grund för kompetensutveckling eftersom våra mättekniker kan lära sig av varandra.

– När jag först började som mättekniker på Boost Construction fick jag gå tillsammans med en som var mer erfaren. Det snabbade på min egen utveckling och även om jag idag är helt självgående så har vi fortfarande kontakt och delar våra erfarenheter. I slutändan kommer det bidra till ännu bättre resultat för våra kunder, avslutar Nilas.

Är du i behov av mättekniker till ett projekt? Hör av dig till vår samordnare Erica Norberg så hjälper hon dig vidare!

erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla