← Tillbaka

KMA till projektet Aurora Line

Aurora Line är en ny 400 kV kraftledning som sträcker sig totalt 380 km mellan Finland och Sverige där NYAB Sverige AB har den andra fasen, 90 km transmissionsförbindelse mellan Risudden och Dockasberg.

Boost Construcion AB är stolt över de samarbetsavtal som skrivits med NYAB Sverige AB där vi tillhandahåller en kompetent KMA resurs på detta enorma projekt som kommer pågå över lång tid.

Vi är därtill stolt över att ha en sådan resurs som Charlotte som samarbetspartner. Charlotte har lång och gedigen erfarenhet inom KMA och vi känner oss trygg med att vi har levererat en bra resurs till NYAB.

Charlotte säger själv:

Tack för förtroendet, att få medverka i ett så otroligt intressant projekt känns riktigt bra!

Mer än 13 varv runt jordklotet, det är den samlade längden på det svenska elnätet. Över hela landet slingrar sig kraftledningar med förgreningar ut i landet i ett finmaskigt elnät. Det är en väl utvecklad infrastruktur, som har betytt lika mycket för Sveriges välstånd som våra vägar och järnvägar.

Den ena dagen är den andra olik, ena dagen kontorsadministration och den andre ute i fält med kontroller. Arbetet innebär ”många strängar” på sin lyra. En av de många roliga arbetsuppgifterna är mötet med människor, det är olika yrkeskategorier som möts på samma arbetsplats, med samma mål: att få färdigt Aurora Line!

En stor eloge till Alla som arbetar med Aurora Line, Go Team Aurora Line!

Behöver du stöttning på ditt projekt? Kontakta oss!

Kontaktuppgifter samt LinkedIn-profiler:

Verksamhetschef
Erica Norberg
erica@boostconstruction.se
070-818 50 03

Resurssamordnare
Josefin Granström Sundgren
josefin@boostconstruction.se
079-142 84 26

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla