← Tillbaka

Personal- eller resursbrist i projektet? Vi hjälper dig att hitta rätt person!

Den svenska bygg- och anläggningsbranschen har en stor utmaning i att hitta rätt kompetens, samt att behålla och utveckla den. Enligt Tillväxtverket har andelen företag som har svårt att hitta lämplig arbetskraft i branschen ökat till hela 50 procent, och Norrbotten är det län där flest företag ser det som ett stort tillväxthinder. Detta i…

Vårt kompetensnätverk

Vi på Boost Construction är väl medvetna om de långsiktiga utmaningar som vår bransch står inför. Men vi vet också att det finns kompetens där ute som på grund av bristande kontaktnät inte nyttjas till sin fulla potential. Därför samarbetar vi med ett brett urval av specialiserade egenföretagare för att göra deras tjänster tillgängliga för entreprenadbolag. Vi har även egna anställda som täcka upp när det behövs ytterligare arbetskraft till ett projekt.

Genom att ta in personal via Boost Construction kan våra kunder inom bygg och anläggning snabbt täcka upp resursbehoven under högsäsong, arbetstoppar eller oväntad frånvaro. I vårt nätverk återfinns bland annat erfarna mättekniker, arbetsledare, logistikledare, KMA-ansvariga, BAS-U och markarbetare.

Vi boostar ditt nästa projekt

När du behöver förstärka ditt arbetslag är Boosts samordnare endast ett samtal bort. Vi lyssnar på dina projektspecifika behov och vilka egenskaper samt kunskaper som eftersöks. Detta matchas sedan mot vår resursbank där vi kan rekommendera en eller flera personer för uppdraget.

Väl ute på projektet håller vi en nära kommunikation med er och gör uppföljningar för att säkerställa att allting fungerar som det ska. På så sätt kan vi snabbt ta beslut om förändringar skulle behöva göras.

Fördelarna med våra resurser

Att täcka upp kompetensbehovet med Boost Constructions resurser har flera fördelar. Vi tar alltid ett stort personalansvar och sköter all logistik samt administration kring den eller de resurser ni valt att ta in. För våra mättekniker kan vi till exempel tillhandahålla lämpliga verktyg och programvaror. Det betyder att ni kan lägga er tid på att fortsätta leda projektet framåt, istället för att skola in och bistå en ny medarbetare med rätt utrustning.

Det finns även ekonomiska fördelar med att täcka upp kompetensluckor efter behov. Detta eftersom en stor personalstyrka kan innebära höga utgifter under lågsäsong. Med Boost Construction betalar ni bara för faktiskt arbetade timmar, vilket låter er vara flexibla i hur ni väljer att bygga ert arbetslag mellan projekten.

Behöver du ytterligare resurser till ett projekt? Kontakta oss så ser vi till att du får rätt person på rätt plats!

Dela:

Fler lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss!