← Tillbaka

Vill du börja hos oss? Så här fungerar det från ansökan till arbete!

Letar du efter ett mer flexibelt och utvecklande jobb i bygg- och anläggningsbranschen? På Boost Construction sätter vi dig som anställd i kontakt med entreprenadföretag i behov av din kunskap och kompetens. Du får arbeta i ett varierat utbud av projekt för att antingen slipa på dina spetskunskaper eller skaffa en ännu bredare kompetens.

Men hur går själva rekryteringen till? Och när kommer jag som anställd ut i arbete? I det här inlägget berättar vi mer om vår process, och svarar på de allra vanligaste frågorna som kan dyka upp hos framtida medarbetare.

Vad för typ av tjänster är ni i behov av?

Vi söker både tjänstemän och arbetare inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kan till exempel vara administratör, byggledare, entreprenadingenjör, arbetsledare, mättekniker, KMA-samordnare, maskinförare eller markarbetare. Alla typer av tjänster är välkomna att söka till oss!

Jag matchar ingen av tjänsterna på webben! Kan jag ändå söka till Boost?

Självklart! Vi är alltid intresserade av att träffa nya medarbetare och vårt jobb är att hitta uppdrag som passar just dig. Det du gör är att söka till oss precis som vanligt, via formulär eller e-post, och berätta om din bakgrund, erfarenhet, utbildning, referenser och vad du vill jobba med. Vi hör av oss inom kort!

Jag har inget CV, går det bra ändå?

Ja, för oss är det viktigaste att du är driven och vill utvecklas. Om du inte har ett CV kan du ringa eller besöka oss. Då kan vi tillsammans gå igenom dina erfarenheter och hjälpa dig med ett CV för att du ska få uppdrag som passar.

Nu har jag mitt CV klart och är redo att börja jobba! Vad händer nu?

Vår samordnare har redan under anställningsprocessen börjat leta uppdrag ute hos våra kunder som passar dig. Om du inte redan fått ett erbjudande så kommer det att dyka upp ett eller flera inom kort. När du får ett erbjudande så hjälper vi dig att gå igenom anställningsavtalet!

Vilka typer av jobb kan jag få?

Vi utgår från den tjänst eller de tjänster som vi gemensamt kommit fram till passar dig bäst. I vissa fall kan du behöva komplettera din portfolio med särskilda utbildningar och tillstånd inför ett jobb – men det hjälper vi dig med! Som anställd hos oss kan du utgå från hemmet och vi besöker gärna din arbetsplats för att se hur det går!

Jag skulle vilja testa på en annan roll, går det?

Ja! Vi gillar att du är driven till att utvecklas och vill ta ytterligare steg i din karriär. Om du vill testa på en ny roll kan du till exempel få gå bredvid en mer erfaren kollega till en början. När du blivit mer självgående finns fortfarande vår samordnare nära till hands ifall du behöver stöttning.

Jag vill gå från anställd till att bli f-skattare, hur fungerar det?

På Boost Construction har vi både våra egna anställda och ett nätverk av egenföretagare som vi tar in till våra kundprojekt. Om du vill bli f-skattare så har vi personal på plats som kan hjälpa dig komma igång. Sedan finns vår samordnare såklart kvar för att stötta dig i att hitta uppdrag!

Känner du att Boost Construction är rätt plats för dig? Kontakta då vår samordnare Erica via:

erica@boostconstruction.se
+46 70-818 50 03

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla