← Tillbaka

Vill du synas i vårt skyltfönster?

Vi har flyttat till en ny lokal i Jokkmokk som har varit omhändertagen av företaget SN resor sedan hösten 1995 till och med våren 2023. Nu är det vår tur att förvalta denna fina lokal!

SN Resor har varit Jokkmokks trygga resebyrå för flera generationer och deras lokal var och är ett riktmärke för många i Jokkmokk. Inte nog med det så hade dom dessutom en mycket fin tradition där lokala kreativa själar kunde ställa ut sina alster och verk i skyltfönstret – detta är såklart en tradition vi vill bevara!

Visst är skyltfönstret just nu fullt i grejer och vi är mycket stolta över våra fina merch. Men vi vill hellre använda denna yta till något som ger till samhället, genom att hjälpa kreatörer och konstnärer sprida sina budskap och ge förbipasserande något inspirerande att se på.

Detta skulle såklart vara helt kostnadsfritt för dig som utställare och vi skulle bli väldigt glada över att hjälpa dig visa upp din konst!

Skulle du vilja ställa ut något? Eller har du funderingar?
Skicka ett mail till erica@boostconstruction.se.

Dela:

Fler lediga jobb

Se alla

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss!