← Tillbaka

Boost Construction AB påbörjar samarbete med Power Forze AB

Boost Construction har ingått i ett samarbete med Power Forze för att stötta dem med resurser i deras projekt inom eldistribution och vindkraft. Resurssamordnare Erica Norberg träffar projektledare Kristian Hannedahl för att prata om det nuvarande samarbetet och vad framtiden kan erbjuda.

Under vintern och våren 2023 har Boost Construction bistått Power Forze med arbetskraft för att stärka upp på två projekt i två olika kommuner i Norrbotten. Det ska byggas 24 kV luftledningar mellan mindre byar samt rundmatning för att kunna förse ortsborna med ström vid exempelvis strömavbrott.

– Grabbarna har varit hos oss sedan början på januari och det har fungerat klockrent. Våra ledande montörerna som är ute på projekten med grabbarna är väldigt nöjda och säger att dom lär sig snabbt vad som ska göras samt är flexibla och klarar av att lösa de problem som kan uppstå ute på fält.

Både Boost Construction och Power Forze har sin grund i Jokkmokks kommun och ser detta samarbete som ett perfekt tillfälle att sätta Jokkmokk på kartan och bidra med mer jobbtillfällen till kommunen.

– Nä men det har som sagt fungerat väldigt bra att samarbeta! Jag hade viss kännedom om Boost redan innan och sen kom jag i kontakt med er personligen via en tidigare relation och då fick jsg snabbt hjälp att lösa vårt behov gällande resurssättning. Det fungerar smidigt och det är ärliga och öppna dialoger mellan oss.

Kristian och Erica pratar om tidigare yrkeserfarenheter och Kristian berättar om sin resa från linjemontör till projektledare inom loppet av 5 år och vilket kontaktnät han hunnit bygga upp under dessa år. Erica instämmer och ser fram emot att fortsätta bygga vidare på relationen mellan Boost Construction AB och Power Forze AB och förhoppningsvis kunna fortsätta leverera bra resurser under perioderna som kan kräva extra arbetskraft!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla