← Tillbaka

Fortsatt samarbete med Nåiden Bygg AB och nytt samarbete med Nåiden Infra AB

I Gällivare händer det mycket i och med samhällsomvandlingen, bland annat bygger Nåiden det nya multiaktivitetshuset mitt i centrum. Byggnaden på 21.900 kvadratmeter beräknas vara färdig september 2027 och kommer innehålla aktiviteter så som bassänger, bibliotek, bowling, biograf, restaurang och sporthall med möjligheter för flera olika aktiviteter för både äldre och ungdomar.

Just nu pågår betongarbeten etapp tre av fyra, vilket innefattar mark- och grundläggningsarbete för delar av grund- och betongstomme för våningsplan ett och två. Boost Construction har fått i uppdrag av Nåiden att bistå med en mättekniker som kommer finnas på plats för utsättning och inmätning. Uppdraget för vår mättekniker är uppdelat 50/50 mellan Nåiden Bygg och Nåiden Infra.

Nu i veckan har jag påbörjat min sjunde vecka på detta projekt och det känns bra. Dom låter mig arbeta självständigt och det känns som att dom har tillit för att jag får jobbet utfört. En vanlig dag på jobbet börjar jag dagen med att kontrollera om det skett någon förändring i ritningarna eller så sätter jag i gång direkt med utsättning utefter vad projektet behöver få utsatt, säger Nilas, Mättekniker på Boost Construction AB.

Boost Construction AB vill rikta ett stort tack till Nåiden Bygg och Infra AB för förtroendet och hoppas på fler samarbeten i framtiden.

Stort lycka till med detta projekt!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla