← Tillbaka

Fortsatt samarbete mellan Boost Construction AB och MRM Mining AB

MRM Mining AB har fått i uppdrag av Gällivare kommun att genomföra byggnationen av den nya ridanläggningen. Byggnaderna består av ett stall, manege och personalutrymme och är konstruerade av stål- och betong, samtliga byggnader kommer kläs med sandwichpanel förutom personalbyggnaden som kläs med träpanel. Projektet beräknas vara färdigt under 2024.

En utmaning i projektet är att parallellt som bygget ska fortgå visa hänsyn till hästarna och privatpersonerna som fortfarande är verksam i den gamla anläggningen. Men det har hittills gått bra att samverka, säger Emelie Lundberg BAS-U och projektledare mark MRM Mining AB.

Boost bistår MRM med en mättekniker som utför utsättning och inmätning och vill skicka ett stort tack till MRM för samarbetet och hoppas på fler i framtiden.

Boost Construction AB önskar MRM Mining AB lycka till med detta roliga projekt!

Dela:

Kom i kontakt med oss 

Har du ett projekt som behöver ytterligare resurser? Eller vill du bli en del av vårt nätverk? Vi är alltid intresserade av att träffa nya människor och hitta gemensamma affärsmöjligheter. Tveka inte på att höra av dig till oss! 

Fler lediga jobb

Se alla

Nyheter

Se alla